Карта сайту »
Повідом друга »
Про компанію "WebКузня"


Компанія "WebКузня" забезпечує весь спектр послуг щодо розробки, створення та супроводу Інтернет/Інтранет проектів довільної тематики та складності, а саме:

»розробка та редизайн веб-сайтів;
»веб-програмування;
»Інтернет-маркетинг, реклама в Інтернеті;
»мультимедіа-дизайн;
»поліграфічний дизайн;
»технічна та інформаційна підтримка;
»реєстрація доменів;
»розміщення сайтів в Інтернеті (хостинг).

 

Компанія "WebКузня" створена на початку 2001 р. Основний принцип нашої роботи полягає у індивідуальному підході до розробки кожного проекту та комплексному вирішенні поставлених завдань. Що би ми не робили, ми робимо це якісно та у постійному контакті із замовником, при цьому прагнучи надати кожному проекту ефективності, індивідуальності та неповторності, використовуючи найновіші досягнення Інтернет-технологій.

 

Нашу команду складають досвідчені та працелюбні дизайнери, програмісти, аналітики, маркетологи, кожен з яких має значний досвід роботи в сфері веб-дизайну, веб-програмування та Інтернет-бізнесу.

 

Головна мета нашої діяльності - допомогти Вам реалізувати Ваші задуми і в кінцевому результаті отримати проект, який буде працювати на Вас, дасть можливість отримати реальну матеріальну чи рекламну вигоду і стратегічну перевагу над конкурентами. Звернувшись до нас, Ви отримаєте професійно виготовленний сучасний інтернет або інтранет сайт з інструментами для самостійного наповнення і керування ним, з розробленою ефективною рекламною кампанією та подальшим супроводом.

 

Наші клієнти знають, що ефект від вкладених в проект коштів буде максимальним. Злагодженість і розуміння всередині команди та педантичність і коректність при роботі з замовником є фундаментом ефективності нашої роботи.

 

Для того, щоби стати нашим клієнтом, або отримати додаткову інформацію зв'яжіться з менеджером нашої компанії. Вся необхідна для цього інформація доступна в розділі Контакти.



Copyright © 2001-. WebKuznia.com